Довідка / Перш ніж видалити FirstHour

Перш ніж видалити FirstHour

Видалення FirstHour ніколи не видаляє ваші фото у «Фото». Єдиний виняток — Сховище, бо воно живе всередині застосунку.

Крок за кроком

  1. Відкрийте Сховище. Перегляньте, що в ньому є.
  2. Збережіть те, що хочете залишити. Відкрийте кожен елемент і збережіть його у «Фото» чи «Файли» або зробіть зашифровану резервну копію з меню •••.
  3. Збережіть копію свого плану. Якщо вам ще потрібен план на першу годину, надішліть його собі на пошту або надрукуйте.
  4. Видаліть застосунок так, як і будь-який інший.

Варто знати

Уся довідка та посібники