Ajutor / Înainte de a șterge FirstHour
Înainte de a șterge FirstHour
Ștergerea FirstHour nu vă șterge niciodată pozele din aplicația Poze. Seiful este singura excepție, pentru că se află în interiorul aplicației.
Pas cu pas
- Deschideți Seiful. Priviți ce se află în el.
- Salvați ce vreți să păstrați. Deschideți fiecare element și salvați-l în Poze sau în Fișiere, ori faceți o copie de rezervă criptată din meniul •••.
- Păstrați o copie a planului. Dacă mai vreți planul pentru prima oră, trimiteți-l prin e-mail dumneavoastră sau imprimați-l mai întâi.
- Ștergeți aplicația ca pe oricare alta.
Bine de știut
- După ce FirstHour este ștearsă, ce a rămas în Seif nu mai poate fi recuperat, cu excepția cazului în care ați salvat o copie de rezervă și ați păstrat fraza de recuperare. Noi nu avem nicio copie.
- Pozele salvate în aplicația Poze sunt din nou poze obișnuite, deblocate.
- După ce o aplicație este ștearsă, iPhone-ul poate păstra câteva elemente mici în spațiul său securizat de stocare, Keychain: înregistrarea blocată a cheii Seifului dumneavoastră, IMEI-ul și numărul de serie pe care le-ați tastat și datele de conectare ale Theft Lock. Ele nu pot deschide nimic, pentru că ce se afla în Seif a dispărut.
- Dacă Theft Lock este adăugat și îl porniți, contul dumneavoastră de pe serverul nostru rămâne și după ce ștergeți aplicația.