Hjælp / Før du sletter FirstHour

Før du sletter FirstHour

Når du sletter FirstHour, slettes dine billeder i Fotos aldrig. Boksen (Vault) er den ene undtagelse, fordi den ligger inde i appen.

Trin for trin

  1. Åbn din boks. Se igennem, hvad der ligger i den.
  2. Gem det, du vil beholde. Åbn hver ting, og gem den i Fotos eller Filer, eller lav en krypteret backup fra •••-menuen.
  3. Behold en kopi af din plan. Hvis du stadig vil have din plan for den første time, så send den til dig selv på e-mail eller print den først.
  4. Slet appen på samme måde som enhver anden.

Godt at vide

Al hjælp og alle guides