עזרה / נעילת אפליקציה ותצוגת פרטיות
נעילת אפליקציה ותצוגת פרטיות
FirstHour מכסה את עצמה כשמתרחקים, כדי שהתמונות שלך לא יוצגו בטעות.
נעילת האפליקציה
אחרי עמודי הפתיחה, FirstHour מבקשת Face ID או Touch ID, או את קוד הגישה של ה-iPhone, בעת ההפעלה ואחרי 30 שניות של היעדרות. אי אפשר לכבות את זה. אם אין ל-iPhone קוד גישה, אין מול מה לבדוק, ולכן FirstHour פשוט נפתחת.
תצוגת פרטיות (Privacy Display)
זה נמצא ב-Settings › Privacy Display (הגדרות › תצוגת פרטיות). את ההגדרות (Settings) פותחים עם גלגל השיניים בכל לשונית חוץ מ-Vault (כספת).
| מתי | מה קורה |
|---|---|
| מעבר בין אפליקציות | באפליקציות האחרונות מוצג כיסוי במקום התמונות שלך. פעיל אלא אם מכבים את Hide app-switcher previews (הסתרת תצוגות מקדימות בבורר האפליקציות). |
| הקלטה, שיקוף או AirPlay | כל התמונות מוסתרות, אלא אם מכבים את Protect during screen capture (הגנה בזמן הקלטת מסך). הכספת ננעלת בכל מקרה. |
| התראות | FirstHour עדיין לא שולחת התראות. כשתשלח, הניסוח יישאר ניטרלי. |
טשטוש
תמונות רגישות נשארות מטושטשות עד שמקישים על Show (הצגה), ומתטשטשות שוב כשמניחים את FirstHour בצד. כדי לשנות את זה, משתמשים במתג Blur sensitive pictures (טשטוש תמונות רגישות) בהגדרות או ב-Protect (הגנה).
כדאי לדעת
- כל מי שמכיר את קוד הגישה של ה-iPhone יכול לפתוח את נעילת האפליקציה. התבנית או ה-PIN של הכספת הם הנעילה החזקה יותר.
- היא לא יכולה לעצור צילום מסך, או מישהו שמצלם את המסך שלך בטלפון אחר.
- בורר התמונות של Apple ותפריט השיתוף אינם חלק מ-FirstHour, ולכן הם לא מוסתרים.