Ajuda / Bloqueig de l'app i Pantalla privada
Bloqueig de l'app i Pantalla privada
FirstHour es tapa quan t'allunyes, perquè les teves imatges no es vegin per accident.
El bloqueig de l'app
Després de les pàgines de benvinguda, FirstHour demana Face ID o Touch ID, o el codi del teu iPhone, quan s'obre i després de 30 segons fora. No es pot desactivar. Si el teu iPhone no té codi, no hi ha res per comprovar, així que FirstHour simplement s'obre.
Pantalla privada (Privacy Display)
La trobaràs a Configuració (Settings) › Privacy Display. Obre Configuració amb l'engranatge de qualsevol pestanya excepte el Cofre.
| Quan | Què passa |
|---|---|
| Canviar d'app | Les apps recents mostren una coberta en lloc de les teves imatges. Està activat tret que desactivis Hide app-switcher previews (Amaga les vistes prèvies del selector d'apps). |
| Gravació, duplicació o AirPlay | Totes les imatges s'amaguen, tret que desactivis Protect during screen capture (Protegeix durant la captura de pantalla). El Cofre es bloqueja igualment. |
| Avisos | FirstHour encara no envia avisos. Quan ho faci, el text es mantindrà neutre. |
Difuminat
Les imatges sensibles es queden borroses fins que toques Mostra (Show), i tornen a quedar borroses quan deixes FirstHour. Per canviar-ho, fes servir l'interruptor Blur sensitive pictures (Difumina les imatges sensibles) a Configuració (Settings) o a Protegir (Protect).
Convé saber
- Qualsevol persona que sàpiga el codi del teu iPhone pot obrir el bloqueig de l'app. El patró o el PIN del Cofre és el bloqueig més fort.
- No pot evitar una captura de pantalla, ni que algú fotografiï la teva pantalla amb un altre telèfon.
- El selector de fotos i el full de compartir d'Apple no formen part de FirstHour, així que no s'amaguen.