Βοήθεια / Κλείδωμα εφαρμογής και Οθόνη απορρήτου

Κλείδωμα εφαρμογής και Οθόνη απορρήτου

Το FirstHour καλύπτεται όταν απομακρύνεστε, ώστε οι φωτογραφίες σας να μην φαίνονται κατά λάθος.

Το κλείδωμα εφαρμογής

Μετά τις σελίδες καλωσορίσματος, το FirstHour ζητά Face ID ή Touch ID, ή τον κωδικό του iPhone σας, όταν ξεκινά και μετά από 30 δευτερόλεπτα απουσίας. Δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί. Αν το iPhone σας δεν έχει κωδικό, δεν υπάρχει τίποτα για έλεγχο, οπότε το FirstHour απλώς ανοίγει.

Οθόνη απορρήτου (Privacy Display)

Θα τη βρείτε στο Settings › Privacy Display (Ρυθμίσεις › Οθόνη απορρήτου). Ανοίξτε το Settings με το γρανάζι σε οποιαδήποτε καρτέλα εκτός από το Σεντούκι.

ΠότεΤι συμβαίνει
Αλλαγή εφαρμογήςΟι πρόσφατες εφαρμογές δείχνουν ένα κάλυμμα αντί για τις φωτογραφίες σας. Είναι ενεργό, εκτός αν απενεργοποιήσετε το Hide app-switcher previews (Απόκρυψη προεπισκοπήσεων εναλλαγής εφαρμογών).
Εγγραφή, κατοπτρισμός ή AirPlayΚάθε φωτογραφία κρύβεται, εκτός αν απενεργοποιήσετε το Protect during screen capture (Προστασία κατά την καταγραφή οθόνης). Το Σεντούκι κλειδώνει σε κάθε περίπτωση.
ΕιδοποιήσειςΤο FirstHour δεν στέλνει ακόμη ειδοποιήσεις. Όταν στείλει, η διατύπωση θα μείνει ουδέτερη.

Θόλωμα

Οι ευαίσθητες φωτογραφίες μένουν θολές μέχρι να πατήσετε Show (Εμφάνιση), και θολώνουν ξανά όταν αφήνετε το FirstHour. Για να το αλλάξετε, χρησιμοποιήστε τον διακόπτη Blur sensitive pictures (Θόλωμα ευαίσθητων φωτογραφιών) στο Settings (Ρυθμίσεις) ή στο Protect (Προστασία).

Καλό είναι να ξέρετε

Όλη η βοήθεια και οι οδηγοί