Функції / Поділитися

Поділитися (Share)

Діліться фото, а подробиці залишайте собі.

Для документа, який просить орендодавець, чека для продавця чи знімка екрана для друга. Закрийте приватні дані, перш ніж фото залишить ваш телефон.

Справжній екран «Поділитися» (Share) у FirstHour

Що він робить

Пропонує, що закрити

Номери документів і карток, коди та номери рахунків, а на картці чи документі — імена й підписи, які він знайшов. Усе це знаходиться на вашому iPhone.

Ви змінюєте рамки

Додайте, пересуньте, змініть розмір, поверніть чи приберіть будь-яку з них або закрийте весь текст одразу.

Перевіряє ще раз перед надсиланням

FirstHour знову читає закриту копію й попереджає вас, якщо все ще може прочитати ім’я чи номер.

Не залишає прихованих даних

У копії, яку ви надсилаєте, немає місця зйомки та даних про камеру. Ваше оригінальне фото не змінюється.

Як це працює

  1. Оберіть фото. Будь-яке фото із застосунку «Фото».
  2. Перевірте рамки. Огляньте все фото й підправте те, що запропонував FirstHour.
  3. Надішліть закриту копію. Оберіть, куди її надіслати, в меню «Поділитися» на iPhone.

Варто знати

Посібники

Далі: План Б